Hoverboard Bluetooth Destroyer Goud 8.5 inch 700W samsung accu Hoverboard Bluetooth Destroyer Goud 8.5 inch 700W samsung accu
Hoverboard Bluetooth Destroyer Goud 8.5 inch 700W samsung accu

Hoverboard Bluetooth Destroyer Goud 8.5 inch 700W samsung accu

Deze orginele gouden 8.5 inch Tegno parts Off Road Aluminium hoverboard is een gecertificeerd en gekeurd product. Met de sterke originele Samsung 36V 4400 mAh Li-ion batterij en taotao moederbord met Bluetooth, met protectie overload weet je dat je een veilig en goed hoverboard in huis haalt! De Destroyer heeft een aluminium cover, en een krachtige moter, trekt zeer snel op en heeft een maximum snelheid van 16 km per uur, en is zelfs geschikt om over ruw terrein zoals gras heen te rijden. Inclusief LED verlichting.
Tegno Parts levert al geruime tijd veilige, betrouwbare, kwaliteits Hoverboards.
Wordt gratis verzonden met instructieboekje en een 220V oplader.

klik hier voor al onze hoverboards

Bij bestellingen voor 16.00 uur wordt het hoverboard de volgende werkdag uitgeleverd.

Scroll naar onder voor een meer gedetailleerde beschijving
€249,00 €349,00

Opties

  1. Voorraad
    8
 In winkelmandje
De orginele Destroyer heeft 8.5 inch robuste wielen en rode LED verlichting, en is geschikt voor oudere kinderen en volwassenen met een gewicht tot 100kg.
De Destroyer is geschikt voor ruw terrein.


Gebruik je zwaartekracht en evenwicht om het hoverboard soepel te besturen. Het voelt alsof je over de weg zweeft! Ga met twee voeten op het board staan en leun iets voorover om meer snelheid te maken, leun naar achter om naar achter te rijden. Je kunt om je eigen as draaien (360 graden) en bent in kleine ruimtes zeer wendbaar door de zeer kleine draaicirkel.

De twee wielen worden aangedreven door twee elektro motoren, die worden gevoed door een sterke originele Samsung 36V 4400 mAh lithium batterij. Deze batterij is binnen twee uur opgeladen en heeft een bereik van 30 kilometer. De Destroyer heeft een maximum snelheid van 16 km per uur.
Bovendien heeft dit hoverboard Bluetooth en een Taotao moederbord voor optimale prestaties.


1 jaar garantie op de fabrieksmaterialen.
Let op: De accu moet zoals elke li-ion accu minimaal 1x in de 10 weken opgeladen worden, zodat de accu zijn volledige kracht behoud. Daarom geven wij 6 maanden garantie op de accu.
Onder materialen wordt verstaan eventuele vervanging van sensor, moederboord of oplader. Mankementen door slecht gebruik van het hoverboard worden niet vergoed. Meer informatie over de garantiebepalingen vindt u onder het tabblad garantie en handleiding.

De Desroyer is CE, FC  RoHS gekeurd en gecertificeerd en wordt geleverd met een originele sterke Samsung 36V 4400 mAh batterij. De batterij voldoet aan alle veiligheidseisen is ook zodanig gekeurd.

Eigenschappen:
 
Kleur Goud
Gewicht 11,5 kg
Afmeting 70x22x23cm
Wielen 8.5 inch
Batterij Samsung li-ion 36V 4400mAh
Maximaal gewicht 100 kg
Maximale snelheid 16 km/uur
Motor power 700W (2x350)
Oplaadtijd 1-2 uur
Bereik na opladen 25-30 km
Oplaad voltage AC 110-220V 50-60 Hz
Ledverlichting ja
Bluetooth Ja
* Certificaten/Keurmerken: CE & ROHS & FCC

We adviseren een helm, knie- en elleboog beschermers te dragen. Het gebruik van een hoverboard is op eigen risico. 

Wettelijk is een hoverboard niet toegestaan op de openbare weg. Dit geldt ook voor de OX004.
3kabel.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele opgelopen letselschade en verwondingen aan jezelf of anderen of eigendommen van jezelf of anderen. Zorg ervoor dat je verantwoord omgaat met je hoverboard en je omgeving. 

Let op orginele verpakking blijven bewaren IVM eventuele retourzending!

Onderdelen van het hoverboard

Rubberen mat met daaronder sensoren en gyroscopen
Batterij en drukindicator
Moederbord
Motoren (x2), wiel en banden
LED lampen aan voorzijde 2 stuks
Aan-knop
Aansluitpunt voor de oplader

Inhoud van de doos:

Hoverboard
Oplader en bijbehorend netsnoer
Handleiding

Het activeren van het Hoverboard 

Om de batterij in een goede conditie te houden is het belangrijk dat deze volledig en regelmatig wordt opgeladen, dit is vooral belangrijk de eerste paar keer dat gebruik wordt gemaakt van het hoverboard. 

Controleer altijd voordat je gebruikmaakt van je hoverboard of deze voldoende is opgeladen om mee te kunnen rijden. Kijk daarnaast ook of er niks tussen de wielen zit en of deze mogelijkerwijs zijn geblokkeerd. Zorg ervoor dat de wielen schoon blijven en maak deze na elke rit schoon, dit zorgt ervoor dat het hoverboard in goed conditie blijft en je er lang veel plezier aan beleefd. 

Het op- en afstappen op je Hoverboard

Zet je hoverboard op een vlakke en stabiele ondergrond. Stap met één voet op het rubberen feetpad en leun met je gewicht op de andere voet. Het meest makkelijke is het om je beidde voeten tegen de wielkassen van het Hoverboard te plaatsen, zo sta je nog beter in balans. Stap vervolgens met je andere voet op het Hoverboard en vind de juiste balans. Het is belangrijk om  goed rechtop te staan en recht vooruit te kijken, als je tenen iets over rand van het hoverboard komen weet je dat je precies goed staat. Door jezelf in het begin ergens aan vast te houden kun je het op en afstappen van je hoverboard goed onder de knie krijgen. 

Op het moment dat je het stilstaan op het hoverboard eenmaal onder controle hebt , door je gewicht gelijkmatig te verdelen over het hoverboard en de juiste balans hebt, kun je je gewicht verplaatsen door licht naar voren of naar achteren te leunen. Het naar voren of achteren leunen zorgt ervoor dat het hoverboard gaat acceleren in de richting waarin je leunt. Het afstappen precies andersom als het opstappen. Je stapt achteruit af, eerste met 1 voet je waar je gewicht op leunt en vervolgens stap je af met je andere voet. Het is belangrijk om altijd achteruit afstappen, als je vooruit afstapt heb je kans dat het hoverboard accelereert en je mogelijk ten val komt.

Opladen van je hoverboard

Voor het opladen van je hoverboard raden wij uitsluitend gebruik te maken van de bijgeleverde oplader/stekker. Steek de stekker in het stopcontact, sluit de adapter aan op de achterkant van het hoverboard. Dit doe je door de stekker te steken in de plug met drie pinnetjes die gemonteerd is in de richel van het hoverboard.  Lijn de stekker uit de met plug en sluit vervolgens de stekker aan de door deze in de plug te drukken. Belangrijk, zorg ervoor dat je altijd de pinnetjes goed op elkaar laat aansluiten en ga vooral niet de stekker met kracht erin drukken. Als de stekker is aangesloten en het hoverboard aan het opladen is, kun je dit zien aan rode indicator op de oplader. Het hoverboard is nu aan het opladen. Als de batterij helemaal leeg is duurt het ongeveer 1 a 2 uur om deze weer volledig op te laden. Om de batterij in een goede conditie te houden, wordt door ons aangeraden het hoverboard niet te overladen. Dit betekent dat wanneer de batterij indicator groen kleurt op de oplader, de oplader uitgeschakeld dient te worden en de hoverboard volldeig opgeladen is.. 

De batterij indicator van het hoverboard heeft de volgende  indicaties;

Groen, het hoverboard is voldoende opgeladen om er mee te rijden.
Groen, knipperend de batterij van het hoverboard begint leeg te raken.
Rood, de batterij is bijna helemaal leeg, het hoverboard laat dan ook een pieptoon horen. Door ons wordt aangeraden om te stoppen met rijden als de batterij indicator rood kleurt. Mogelijk valt het hoverboard helemaal stil wanneer je aan het rijden bent en kom je ten val. Als de batterij echt helemaal leeg is zal hoverboard gaan schudden, als dit gebeurt schakel het hoverboard uit en laad het weer volledig op. Ga er vooral niet meer op proberen te rijden.

Voorzorgsmaatregelen en adviezen

Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede ervaring hebt met rijden heb je hoverboard, is het belangrijk dat je onze adviezen opvolgt. Als je deze maatregelen niet naleeft kan dit resulteren in blessures, valpartijen en een kapot hoverboard. 3Dkabel.nl is onder geen enkel beding verantwoordelijk voor schade die men bij zichzelf of bij anderen veroorzaakt. Om problemen te voorkomen adviseren we je de volgende aandachtspunten aandachtig door te lezen.

Voordat je gebruik gaat maken van je hoverboard, controleer altijd de batterij. Maak geen gebruik van je hoverboard als de batterij leeg. Laad de batterij eerst op voordat je gaat rijden.
Probeer nooit zelf je hoverboard open te maken. Maak je het hoverboard wel open dan heb je het risico dat je board kapot maakt. Als je wel je hoverboard openmaakt vervalt de garantie die 3Dkabel.nl  je geeft. Als de batterij van het hoverboard bijna leeg zal het board gaan schudden, wat als gevolg heeft dat rijden niet meer mogelijk is. Laad de batterij volledig op voordat je gaat rijden.
Kinderen die gebruik willen maken van het hoverboard altijd onder begeleiding van een volwassene. Dit geldt zeker voor kinderen onder de 10 jaar. Ook wordt door ons aangeraden elleboogbescherming, kniebescherming en een helm te dragen.
Houd altijd rekening met de lokaal geldende verkeersregels voordat je gaat rijden op je hoverboard.
Gaat niet met z’n tweeën rijden op een hoverboard. Doe je dit we en ontstaat er schade doordat het maximaal toelaatbare gewicht is overschreden dan vervalt je garantie. 
Vermijd het rijden op gladde en zanderige ondergronden. Het rijden op moeilijke ondergronden zorgt voor slipgevaar en kan de levensduur van je hoverboard verkorten.
Maak zelf geen aanpassingen aan je hoverboard. Optische en interne aanpassingen aan het hoverboard kunnen resulteren in conflicten en schade aan het hoverboard. Door aanpassingen aan je hoverboard zowel intern als extern vervalt je garantie.
Valschade aan het hoverboard valt niet onder de garantie die door 3Dakbel.nl wordt verstrekt. 
Waarschuwing: het gebruik van de hoverboard op de openbare weg in Nederland is officieel nog niet toegestaan. Ook bent u niet verzekerd voor eventueel letsel of schade die aan anderen worden toegebracht. 3Dkabel.nl aanvaard geen aansprakelijkheid hiervoor. 

Het minimale en maximale gewicht

Je hoverboard reageert op het gewicht dat je teweeg brengt op de feetpads om te kunnen accelereren. Er is een minimaal gewicht van 25 kilo nodig om de hoverboard adequaat te kunnen besturen. Het maximale draaggewicht is 100 kilo. 

De maximale snelheid

Maximale snelheid van het hoverboard is met volle batterij ongeveer 10 km/h. Als de maximale snelheid wordt bereikt zal het hoverboard gaan piepen. Probeer niet te ver naar voren te leunen om te accelereren, hierdoor kun je voorover vallen.

INVLOEDEN OP DE RIJTIJD VAN JE HOVERBOARD

Terrein 

Op het moment dat je op een schone vlakke ondergrond rijdt kun je de grootste afstanden afleggen met je hoverboard. Als je een helling oprijdt of op een ruwe ongelijke ondergrond rijdt met de motor harder werken wat zal resulteren in een kortere actieradius/afstand die je kan afleggen. 

Gewicht

Uiteraard is ook het gewicht van de bestuurder van invloed op het hoverboard. De motor hoeft minder hard te werken bij een lichter persoon dan in het geval van een zwaarder persoon. 

Temperatuur

Gebruik je hoverboard niet in te warme en koude toestanden. Bij koud weer zul je merken dat de batterij eerder leeg is, dat geldt overigens ook voor warm weer.

Opladen van de batterij

Het is heel belangrijk om je hoverboard niet te lang op te laden. Door overladen kan de batterij schade oplopen en sneller verouderen. Zodra de indicator aangeeft (groene batterij indicator) dat het hoverboard 100% opgeladen verwijder meteen de oplader. 

Snelheden en rijstijl

Tip: door een gemiddelde snelheid aan te houden en niet teveel af te remmen kun je de grootste afstanden afleggen. Ook het rijden op een mooie vlak ondergrond met voorkeur glad asfalt vergroten de actieradius van jehHoverboard.

ONDERHOUDSTIPS

- Laat het hoverboard niet aan de oplader zitten als je hem niet gebruikt
- Bekijk altijd na het rijden of er beschadigingen zijn en let erop dat de wielen nog voldoende profiel        hebben om mee verantwoord te kunnen rijden. 
- Je kan je hoverboard met een doekje en een klein beetje afwasmiddel schoonpoetsen. Voorkom wel ten    alle tijden dat er water in de buurt komt van de aan/uit knop, oplaadpoort en rond de wielen.
- Zorg ervoor dat je het hoverboard altijd op een droge plek opbergt.

GARANTIE

Je factuur is je garantiebewijs, zorg ervoor dat je deze goed bewaart. De factuurdatum is ook de ingangsdatum van de garantie.

Garantie vervalt wanneer blijkt dat;

1. Dat je zelf geprobeerd hebt het hoverboard  te repareren en hierdoor mogelijk systeemfouten en andere schade hebt veroorzaakt of hebt verergerd.
2. Als blijkt dat je je niet aan adviezen hebt gehouden die in de meegeleverde handleiding staan of op deze pagina staan.
3. Op het moment dat er onverwachte schade is ontstaan, door de gebruiker zelf, bij zware belasting, bij zware trillingen (het rijden op een oneven ondergrond), slijtage, een botsing met iemand of een voorwerp of waterschade. 
4. Dat er andere schade is ontstaan die niet gerelateerd is aan het productontwerp, de techniek, fabricagefouten of kwaliteitscontrole.
5. Dat het defect is ontstaan door typische slijtage, overmatig gebruik, waterschade en schade als gevolg van extreme weersomstandigheden.

Garantie en reparaties

3Dkabel.nl geeft 1 jaar garantie op mogelijke fabrieksfouten. Je kan een garantieclaim binnen deze termijn aanmelden via info@3dkabel.nl. We nemen dan contact met je op. Indien de reparatie onder de garantievoorwaarden valt (die hierboven onder 'garantie' staat beschreven) dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien de reparatie niet onder garantievoorwaarden valt nemen wij vóór de reparatie contact met je op over de eventuele reparatiekosten.
Mijn hoverboard rijdt niet meer zo lekker na een botsing of val ?

Tijdens een crash met je hoverboard kan het voorkomen dat de gyroscopen (sensoren) op je hoverboard in de war zijn en niet meer weten wat waterpas is. Dit kan herstelt worden door je hoverboard opnieuw te kalibreren (resetten). Het is belangrijk dat het hoverboard tijdens het resetten op een geheel vlakke ondergrond geplaatst wordt (cruciaal).

Resetten hoverboard:

Zorg ervoor dat je hoverboard uitstaat.
Zet je board helemaal recht, beide wielen recht.
Druk de aanknop ongeveer 5 seconden in.
Na ongeveer 5 seconden hoor je een piepgeluidje en gaan de koplampen knipperen. en een rood lampje gaat branden. Je hoverboard is nu gereset.
Zet je hoverboard uit.
Zet je hoverboard opnieuw aan, je hoverboard rijdt nu weer goed.