Mediaplayer

Om in de toekomst nog film en series streams te kunnen blijven kijken, heeft u een mediaplayer nodig met kodi 17.1 software. Deze Kodi 17.1 kan niet geinstalleerd worden op oudere mediaplayers waarop geen Android versie 5 of hoger aanwezig is. Op de oude Kodi software zullen steeds minder streams aangeboden worden. Wij kunnen daar helaas niets aan doen en veranderen.

Onze nieuwe X96 box wordt voorgeinstalleerd afgeleverd met de meest recente Android 6.0, en Kodi 17.1 met de meest gebruikte add ons. Dus direct klaar voor gebuik. 
Voor eerder geleverde x96 mediaplayers door ons waarop een oudere kodi software zit kunnen wij een gebruiksaanwijzing leveren waarmee u zelf de update naar Kodi 17.1 kunt uitvoeren.

Wilt u zelf Doki in plaats van Kodi installeren, dan verwijzen wij u naar https://dokitv.nl

Om misbruik tegen te gaan hebben de makers van Doki besloten dat de Doki software door de gebruiker zelf geinstallerd moet worden doormiddel van een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij kunnen dat helaas niet meer voor u doen. Doki heeft op hun site een eenvoudige gebruiksaanwijzing gezet, om de Doki software te activeren. De software blijft gratis!

Wij van 3dkabel.nl zijn niet verantwoordelijk voor problemen na een Doki installatie. 

 
Producten per pagina
Producten per pagina

Mediaplayer Bestsellers