Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal lichtDenver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht
Move your mouse over image or click to enlarge
Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht

Denver WRD-50 Bouwradio Digitale DAB en FM met straal licht

Ben jij vaak bezig in de buitenlucht en mis je muziek om je heen? Deze bouwradio WRD-50 van het is bij uitstek geschikt voor tijdens het klussen buiten. Bijvoorbeeld op de bouwplaats of in de werkplaats. Je kunt hem zowel op de accu als op de netstroom gebruiken. Draait hij op zijn accu, dan is hij ook nog eens spatwaterdicht. Ook maakt het robuuste design van bouwradio’s de apparaten bestendig tegen stof en vuil. Deze radio voor buitengebruik beschikt eveneens over een Bluetooth- en floodlight functie en heeft ook een USB-ingang. 

Deze bouwradio WRD-50 van Denver over een FM-tuner én over een DAB+ ontvangst beschikt. Zo kun je rekenen op geluid van de hoogste kwaliteit. De geluidskwaliteit is vergelijkbaar met die van een cd. Zo haal je met deze Denver WRD-50 een optimale luisterervaring in huis. Een volle accu staat garant voor zes uur lang onafgebroken luisterplezier.

Klik hier voor de Data Sheet
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing

Klik hier voor alle DAB Radio's
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis, ook op zaterdag
 2. EAN/ISBN-13
  5706751048456
 3. Merk
  Denver
71,95 89,95

Opties

 1. Niet op voorraad
 2. Voorraad
  0
Optimale luisterkwaliteit dankzij de DAB+ ontvangst
Extra fijn is dat deze bouwradio WRD-50 van Denver over een FM-tuner én over een DAB+ ontvangst beschikt. Zo kun je rekenen op geluid van de hoogste kwaliteit. DAB+ radio is digitale radio via de ether en wordt gezien als de opvolger van de klassieke FM-radio. Een DAB+ radio haalt alle beschikbare digitale kanalen uit de lucht, waarna je vervolgens uit de lijst met stations kunt kiezen. De geluidskwaliteit is vergelijkbaar met die van een cd. Zo haal je met deze Denver WRD-50 een optimale luisterervaring in huis. Een volle accu staat garant voor zes uur lang onafgebroken luisterplezier.

Specificaties
Type: WRD-50 bouwradio met straler
Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
IP certificering: IP-44
Ingangen: AUX ingang / USB ingang
Voeding: Accu
Type batterij: Lithium 1800mAh batterij
Gebruikstijd: 6 uur
Radio: DAB+ en FM-radio
Worksite DAB+ radio
Bluetooth function - BT 5.0
PLL FM tuner
Robust design
Splash water resistant (IP44) when running on battery
High power 5W RMS
AUX input for connection of smartphone, MP3 player etc.
230V~50hz adapter included
Built-in rechargeable lithium battery - 1800mAh, with 6 hours playtime
Floodlight function
Fabrieksgarantie 1 jaar
Gebruiksaanwijzing