Phaewo Elektrische step X10 Pro Special Edition 7500 mAh opvouwbaar 25 Km/h

Deze allernieuwste Phaewo X10 PRO Special Edition elektrische step FW-H85BG met een sterk verbeterde accu inhoud van 7500mAh, is een gecertificeerd gekeurd product. Met verbeterde zachtere honing graad Anti-lek banden voor comfortabel rijgedrag, en een verbeterde display met 3 snelheidsstanden.

Naast de verbeterde accu en zachtere Anti-lek banden en het nieuwe computer display, is het grote verschil met goedkope steps de betrouwbaarheid, en veiligheid.

Met de sterke originele 7500 mAh Li-ion batterij, met protectie overload weet je dat je een veilige en goede elektrische step in huis haalt. Dit is een krachtige step met 250W motorcapaciteit en een maximale snelheid van 25 km per uur. 

De step is lichtgewicht en sterk materiaal, is eenvoudig in te klappen. Het max gewicht is 120Kg deze step geschikt voor volwassenen

Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden

Scroll naar beneden voor meer informatie

Actie prijs
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 2. EAN/ISBN-13
  8714416505531
 3. Merk
  Phaewo
244,00 329,00

Opties

 1. Voorraad
  131
 In winkelmandje
Deze allernieuwste Phaewo elektrische step FW-H85W met een sterk verbeterde accu inhoud van 7500mAh, is een gecertificeerd en gekeurd product. 

We hebben verschillende steps in het assortiment gehad en hebben nu een heel betrouwbare step in het assortiment. Naast de verbeterde accu en 8.5 inch banden is het grote verschil met goedkope steps dat de accu niet in het frame maar onderop de step is ingebouwd. De accu is daardoor makkelijk toegankelijk.

Met de sterke originele 7500 mAh Li-ion batterij, met protectie overload weet je dat je een veilige en goede elektrische step in huis haalt!  Dit is een krachtige step met 250W motorcapaciteit en een maximale snelheid van 25 km per uur. De E step heeft 8.5 inch banden, een gashendel en een dubbele schokabsorbtie. Daarmee geef je de andere electrische steps het nakijken! Elektrische rem op het voorwiel dmv een hendel aan het stuur, mechanische schijfrem aan de achterkant van de step en de e step heeft een handige standaard.

De step is gemaakt van van lichtgewicht en sterk materiaal, en is eenvoudig in te klappen. Makkelijk mee te nemen en makkelijk op te bergen. Met intelligent LCD display op het stuur. Met de rechter hendel geef je gas. De maximale oplaadtijd is 5-6 uur en met een volle accu kan je tussen de 20 en 25 kilometer rijden. De step heeft een led voorlicht en led achter remlicht.  Het maximale laadgewicht is 120Kg daardoor is deze step  geschikt voor volwassenen

Phaewo levert al geruime tijd veilige, betrouwbare, kwaliteits hoverboards en electrische steps. Wordt gratis verzonden met instructieboekje en een 220V oplader.

Let op: De accu moet zoals elke li-ion accu minimaal 1x in de 8 weken opgeladen worden, zodat de accu zijn volledige kracht behoud. Vermijd een 100% lege accu. Dit kan voor een defect zorgen en minder accu inhoud. Als de step lange tijd niet gebruikt word moet de accu elke 60 dagen opgeladen worden. Meer informatie over de garantiebepalingen vindt u onder het tabblad garantie en handleiding.

De Phaewo step is CE, FC  RoHS gekeurd en gecertificeerd en wordt geleverd met een originele sterke 7500 mAh batterij. De batterij voldoet aan alle veiligheidseisen is ook zodanig gekeurd.

Als je de step eerst wilt uitproberen kunt u een testrit maken in ons magazijn in Nieuw Vennep.
Bel ons dan voor een afspraak (0252-626262)


Voorzorgmaatregelen:
* Na elke rit de accu opladen
* Bij een lege waarschuwing icoon op het display, gelijk afstappen en de step opladen.
* Vermijd een 100% lege accu
* Na gebruik de step binnen opbergen
* Als de step lange tijd niet gebruikt is, elke 60 dagen de accu opladen
* het is af te raden in de regen te rijden

Eigenschappen:
 
Kleur Zwart/grijs
Batterij  li-ion 7500mAh
Maximaal gewicht 120 kg
Maximale snelheid
Motor
Banden
25 km/uur
250W
8.5 inch
Afmetingen uitgeklapt
ingeklapt
1095x420x1145
1050x440x520
Oplaadtijd 5-6 uur
Bereik na opladen 20-25 km
Oplaad voltage AC 110-220V 50-60 Hz
42V/1.5A
Ledverlichting ja, voor en achter
knipperend achterlicht
Gewicht 13,5 Kg

* Waterproof IPX4
* Certificaten/Keurmerken: CE & ROHS & FCC

* We adviseren een helm, knie- en elleboog beschermers te dragen. Het gebruik van de step is op eigen risico. 

* Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden
 
3kabel.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele opgelopen letselschade en verwondingen aan jezelf of anderen of eigendommen van jezelf of anderen. Zorg ervoor dat je verantwoord omgaat met je step en je omgeving. 

Let op orginele verpakking blijven bewaren IVM eventuele retourzending!

Om de batterij in een goede conditie te houden is het belangrijk dat deze volledig en regelmatig wordt opgeladen, dit is vooral belangrijk de eerste paar keer dat gebruik wordt gemaakt van de step. 
Het beste voor de accu is om hem na elke keer gereden te hebben op te laden.
Vermijd een 100% lege accu. Dit kan voor een defect zorgen en minder accu inhoud.
Als de step lange tijd niet gebruikt word moet de accu elke 60 dagen opgeladen worden.

Controleer altijd voordat je gebruikmaakt van je step of deze voldoende is opgeladen om mee te kunnen rijden. Kijk daarnaast ook of er niks tussen de wielen zit en of deze mogelijkerwijs zijn geblokkeerd. Zorg ervoor dat de wielen schoon blijven en maak deze na elke rit schoon, dit zorgt ervoor dat het step in goed conditie blijft en je er lang veel plezier aan beleefd. 

Opladen van je step

Voor het opladen van je step raden wij uitsluitend gebruik te maken van de bijgeleverde oplader/stekker. Steek de stekker in het stopcontact, sluit de adapter aan op de step. Als de batterij helemaal leeg is duurt het ongeveer 6 uur om deze weer volledig op te laden. Om de batterij in een goede conditie te houden, wordt door ons aangeraden de batterij niet te overladen. 

Voorzorgsmaatregelen en adviezen

Om ervoor te zorgen dat je altijd een goede ervaring hebt met rijden van je step is het belangrijk dat je onze adviezen opvolgt. Als je deze maatregelen niet naleeft kan dit resulteren in blessures, valpartijen en een kapot hoverboard. 3Dkabel.nl is onder geen enkel beding verantwoordelijk voor schade die men bij zichzelf of bij anderen veroorzaakt. Om problemen te voorkomen adviseren we je de volgende aandachtspunten aandachtig door te lezen.

Voordat je gebruik gaat maken van je step, controleer altijd de batterij. Maak geen gebruik van je step als de batterij leeg. Laad de batterij eerst op voordat je gaat rijden.
Probeer nooit zelf je step open te maken. Maak je de step wel open dan heb je het risico dat je board kapot maakt. Als je wel je step openmaakt vervalt de garantie die 3Dkabel.nl  je geeft. 
Kinderen die gebruik willen maken van de step altijd onder begeleiding van een volwassene. Dit geldt zeker voor kinderen onder de 10 jaar. Ook wordt door ons aangeraden elleboogbescherming, kniebescherming en een helm te dragen.
Houd altijd rekening met de lokaal geldende verkeersregels voordat je gaat rijden op je step.
Gaat niet met z’n tweeën rijden op een step. Doe je dit we en ontstaat er schade doordat het maximaal toelaatbare gewicht is overschreden dan vervalt je garantie. 
Vermijd het rijden op zanderige ondergronden. Het rijden op moeilijke ondergronden kan de levensduur van je step verkorten.
Valschade aan de step valt niet onder de garantie die door 3Dkabel.nl wordt verstrekt. 
Waarschuwing: het gebruik van de step op de openbare weg in Nederland is officieel nog niet toegestaan. Ook bent u niet verzekerd voor eventueel letsel of schade die aan anderen worden toegebracht. 3Dkabel.nl aanvaard geen aansprakelijkheid hiervoor. 

Het minimale en maximale gewicht
Het maximale draaggewicht is 120 kilo. 

De maximale snelheid

Maximale snelheid van de step is met volle batterij ongeveer 25 km/h. 

INVLOEDEN OP DE RIJTIJD VAN JE STEP

Terrein 

Op het moment dat je op een schone vlakke ondergrond rijdt kun je de grootste afstanden afleggen met je step. Als je een helling oprijdt of op een ruwe ongelijke ondergrond rijdt met de motor harder werken wat zal resulteren in een kortere actieradius/afstand die je kan afleggen. 

Gewicht

Uiteraard is ook het gewicht van de bestuurder van invloed op de step. De motor hoeft minder hard te werken bij een lichter persoon dan in het geval van een zwaarder persoon. 

Temperatuur

Gebruik je step niet in te warme en koude toestanden. Bij koud weer zul je merken dat de batterij eerder leeg is, dat geldt overigens ook voor warm weer.

Opladen van de batterij

Het is heel belangrijk om je step niet te lang op te laden. Door overladen kan de batterij schade oplopen en sneller verouderen. Zodra de indicator aangeeft (groene batterij indicator) dat de step 100% opgeladen verwijder meteen de oplader. 

Snelheden en rijstijl

Tip: door een gemiddelde snelheid aan te houden en niet teveel af te remmen kun je de grootste afstanden afleggen. Ook het rijden op een mooie vlak ondergrond met voorkeur glad asfalt vergroten de actieradius van je step.

ONDERHOUDSTIPS

- Laat de step niet aan de oplader zitten als je hem niet gebruikt
- Bekijk altijd na het rijden of er beschadigingen zijn en let erop dat de wielen nog voldoende profiel        hebben om mee verantwoord te kunnen rijden. 
- Je kan je step met een doekje en een klein beetje afwasmiddel schoonpoetsen. Voorkom wel ten alle tijden dat er water in de buurt komt van de aan/uit knop, oplaadpoort en rond de wielen.
- Zorg ervoor dat je step altijd op een droge plek opbergt.

GARANTIE

De garantie is 1 jaar (6 maanden op de accu).
Je factuur is je garantiebewijs, zorg ervoor dat je deze goed bewaart. De factuurdatum is ook de ingangsdatum van de garantie.

Garantie vervalt wanneer blijkt dat;

1. Dat je zelf geprobeerd hebt de step  te repareren en hierdoor mogelijk systeemfouten en andere schade hebt veroorzaakt of hebt verergerd.
2. Als blijkt dat je je niet aan adviezen hebt gehouden die in de meegeleverde handleiding staan of op deze pagina staan.
3. Op het moment dat er onverwachte schade is ontstaan, door de gebruiker zelf, bij zware belasting, bij zware trillingen (het rijden op een oneven ondergrond), slijtage, een botsing met iemand of een voorwerp of waterschade. 
4. Dat er andere schade is ontstaan die niet gerelateerd is aan het productontwerp, de techniek, fabricagefouten of kwaliteitscontrole.
5. Dat het defect is ontstaan door typische slijtage, overmatig gebruik, waterschade en schade als gevolg van extreme weersomstandigheden.

Garantie en reparaties

Wij geven 1 jaar garantie op mogelijke fabrieksfouten. Indien de reparatie onder de garantievoorwaarden valt (die hierboven onder 'garantie' staat beschreven) dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien de reparatie niet onder garantievoorwaarden valt nemen wij vóór de reparatie contact met je op over de eventuele reparatiekosten.

Voorzorgmaatregelen:

* Na elke rit de accu opladen
* Bij een lege waarschuwing icoon op het display, gelijk afstappen en de step opladen.
* Vermijd een 100% lege accu
* Na gebruik de step binnen opbergen
* Als de step lange tijd niet gebruikt is, elke 60 dagen de accu opladen

* het is af te raden in de regen te rijden

Aanbevolen producten

RJ45 plug

RJ45 Cat6e connector,...

is voorradig
4,95