Cuisinier Deluxe Airfryer friteuse 5,2 Ltr 1800W
 

Cuisinier Deluxe Airfryer friteuse 5,2 Ltr 1800W

5,2 Liter hete lucht friteuse van Cuisinier Deluxe. Gezond, lekker en super eenvoudig in gebruik en tot 80% minder vet! Frituren is op zijn tijd natuurlijk lekker. Gezond frituren is natuurlijk beter! Een combinatie die u misschien niet zo snel verwacht. Maar met de Cuisinier Deluxe Airfryer 5,2L kan het. Je frituurt namelijk zonder olie, maar levert tegelijkertijd wel knapperige frietjes. Maar ook andere gerechten, zoals vis, vlees, groente en zelfs brood kan je verwerken met deze fryer.
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 2. EAN/ISBN-13
  8711252122953
 3. Merk
  Cuisinier deluxe
Ä69,95

Opties

 1. Voorraad
  4
 In winkelmandje
Product informatie:

Merk: Cuisinier Deluxe
Kleur: zwart
Frituren zonder vet!
Grilen, roosteren, opwarmen, bakken
Unieke hete lucht technologie
Snel frituren, bespaart 50% tijd en energie
Inhoud: 5,2 Liter
Incl. anti slip bodem
Incl. uitneembare mand met gecoate anti-aanbak laag
Incl. cool touch handgreep
Incl. timer: 0 tot 30 minuten
Incl. oververhittingsbeveiliging
Incl. handleiding in het Nederland, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans
Max temperatuur : 200°C 
Min. temperatuur: 80°C 
Materiaal behuizing: kunststof 
Voeding: 220V-240V / 50-60Hz
Vermogen: 1800 Watt 
Snoerlengte: ca. 1 Meter
Gewicht incl. verpakking: 7,1 KG
Afmetingen verpakking: ca. 37cm breed x 37cm diep x 41cm hoog
CE goedgekeurd
Garantie: 2 jaar

Schitterende hetelucht friteuse van Cuisinier Deluxe
Gezond, lekker en super eenvoudig in gebruik en tot 80% minder vet. Dat allemaal in een prachtig design!

Waarom een hetelucht friteuse?
Wil je graag gezonder snacken? Een hetelucht friteuse biedt uitkomst. Frituren met lucht; dat scheelt al gauw tot 80% vet. Makkelijk in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Patat, kroketten, frikandellen, mini loempia’s … heerlijk!

Hetelucht friteuse: ook voor bakken, braden en grillen 
De hetelucht friteuse is veel meer dan een friteuse-nieuwe-stijl. Je kan er ook in bakken, braden en grillen. Het ene moment maak je knapperige frites en snacks, het andere moment vlees- en visgerechten of grill je een zoete aardappel.

Geen luchtjes, makkelijk schoonmaken 
Een oude friteuse stoot flink wat vetlucht uit die dan dagenlang blijft hangen in je huis. De hetelucht friteuse maakt korte metten met hinderlijke geuren. Na afloop zet je de onderdelen van je hetelucht friteuse gewoon in de vaatwasser. Schoonmaken is dus een eitje. Alleen maar voordelen. En dan nog dit: onze hetelucht friteuse ziet er ook goed uit! Logisch, want wij houden van mooi.

De hetelucht friteuse is veel meer dan een normale friteuse
Eindelijk kunt u knapperige frietjes bereiden die van binnen zacht zijn, op een veel gezondere manier dan wanneer het gefrituurd word in vet of olie. De hetelucht friteuse bewijst dat een vermindering van het gebruik van vet niet ten koste van de smaak gaat. Integendeel. Het maakt gebruik van een draaiende opeenvolging van warme lucht stromen waarbij een de smaak behouden blijft en de buitenkant mooi krokant.

De hetelucht friteuse maakt gebruik van Hot Air Technologie
Niet alleen frietjes maar tal van andere gerechten kunnen bereid worden in dit veelzijdige apparaat. Grillen van een kip is een fluitje van een cent. Heerlijke malse kip met een krokante huid. Ook opwarmen, bakken, braden en grillen is mogelijk met of zonder olie of vet. Ideaal voor de gezonde maaltijd! De bediening is supereenvoudig en intuïtief. Tijd instellen, temperatuur instellen, voedsel in de uitneembare mand plaatsen en de hetelucht friteuse doet de rest!