3D line 2 way tap, 8dB, 1.2Ghz
 

3D line 2 way tap, 8dB, 1.2Ghz

3D line 2 way tap, 8dB, 1.2Ghz

Gebruik dit aftakelement om op een door u gewenste plaats in uw installatie een aftakking te maken (8 dB demping). Een sterk signaal wordt via de doorlusaansluiting vervolgens verder gestuurd naar het volgende punt in uw installatie. Deze 2-poorts multitaps met doorlusaansluiting zijn de ideale vervangers voor rijgdozen (doorvoerdozen) die (veelal) niet retourgeschikt zijn.

Klik op de datasheet voor een overzicht van alle taps en de bijbehorende specificaties: 
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis, ook op zaterdag
 2. EAN/ISBN-13
  8714416505647
 3. Merk
  Teleste
6,95

Opties

 1. Voorraad
  10
 In winkelmandje
Wanneer gebruikt u een multitap en wanneer gebruikt u een splitter?

Een multitap gebruikt u om een versterkt signaal te verdelen over het aantal TV's in huis. Omdat de TV op zolder verder weg staat dan de TV in de huiskamer is het noodzakelijk om een sterker signaal naar zolder te sturen dan naar de woonkamer. Bij een multitap heeft u deze keuze en geldt hoe lager de demping, hoe sterker het signaal. Via de doorlusaansluiting kunt u bijvoorbeeld nog een 2e multitap aansluiten op bijvoorbeeld een andere verdieping.

Een splitter gebruikt u om een signaal gelijkwaardig te splitten. Dit kunnen meerdere TV's zijn, maar bijvoorbeeld ook 2 of meer multitaps op verschillende verdiepingen in huis.