Garantie
Al onze producten hebben een wettelijke garantieperiode. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De duur van deze garantieperiode is afhankelijk van het soort producten. Over het algemeen is de garantieperiode 1 jaar.
Uitzondering hierbij is de elektrische step. Voor dit product geldt een half jaar garantie op de batterij/accu en een jaar op de onderdelen.
 
Heeft u een product bij 3Dkabel.nl besteld en gaat dit binnen de garantieperiode stuk? Dan repareren of vervangen wij het product zo snel mogelijk.
 
Gaat een product binnen de garantieperiode stuk? Dat is vervelend, maar uiteraard lossen we dit voor u op. Daarbij geldt:
 
3Dkabel.nl garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.
 
• Wij repareren of vervangen uw defecte product zo snel mogelijk
• Bij producten die defect worden geleverd vergoeden wij de kosten voor de retourzending voor 100%.
 
Garantieperiode
Al onze producten hebben een wettelijke garantieperiode. De duur van deze garantieperiode is afhankelijk van het soort producten. Heeft u een product bij 3Dkabel.nl besteld en gaat dit binnen de garantieperiode stuk? Dan repareren of vervangen wij het product zo snel mogelijk.
 
Om te voorkomen dat uw product stuk gaat, raden we u aan altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking op te volgen en de handleiding te door te nemen voor gebruik. U heeft geen recht op garantie wanneer:De schade aan het product ontstaan is door opzet of nalatigheid.
Er sprake is van verkeerd gebruik door bijvoorbeeld het niet volgen van de handleiding.
De schade past bij het verwachtingspatroon bij normaal gebruik, bijvoorbeeld slijtage.
Er sporen zijn van val-, stoot- of waterschade.
De schade is ontstaan doordat u zelf heeft geprobeerd het apparaat te repareren.
 
Meer weten over de garantieperiode van een product dat u bij ons besteld heeft? Kijk voor de wettelijke garantiebepalingen op de consumentenwijzer of neem direct contact op met onze klantenservice.
 
Garantie elektrische step
Voor dit product geldt een half jaar garantie op de batterij/accu en een jaar op de onderdelen. Let u goed op de bijgeleverde garantievoorwaarden en gebruiksaanwijzing, daar staat duidelijk beschreven hoe u deugdelijk met de step om kunt gaan om te voorkomen dat de garantie vervalt. 
 
Het rijden door plassen en de regen wordt ten zeerste afgeraden.
Op de accu van de step is een sticker aangebracht waaraan de technische dienst kan zien of de accu nat is geworden of waterschade is ontstaan. De sticker kleurt dan rood. In dat geval vervalt de garantie.
 
Uiteraard willen we ondanks waterschade een passende oplossing bieden. Voor een vergoeding kunnen we een nieuwe batterij/accu plaatsen. Bel naar 0252-503758 voor een prijsopgave. Over het algemeen werkt de step dan weer goed. Omdat soms ook andere onderdelen van de step nat zijn geworden vervalt wel de garantie van de step.

Garantie voorwaarden van een elektrische step:
1 jaar fabrieksgarantie. ( 6 maanden op de accu)

Retourneren bij een defect is geen probleem binnen het  garantie termijn.
Bel eerst naar 0252-503758 om het probleem te bespreken

* Product goed verpakken in de originele doos
* Product 100% compleet retourneren zoals aangeleverd..

Garantie vervalt wanneer blijkt dat;
* Dat je zelf geprobeerd hebt de step  te repareren en hierdoor mogelijk systeemfouten en andere schade hebt veroorzaakt of hebt verergerd.
* Als blijkt dat je je niet aan adviezen hebt gehouden die in de meegeleverde gebruiksaanwijzing staan.
* Schade veroorzaakt door onvoldoende onderhoud.
* Schade veroorzaakt door onjuist gebruik van het product.
* Onderdelen veranderd of toegevoegd welke er vanaf levering niet op zaten.
* Op het moment dat er onverwachte schade is ontstaan, door de gebruiker zelf, bij zware belasting, bij zware trillingen (het rijden vanaf een hoge stoep), slijtage, een botsing met iemand of een voorwerp of waterschade.
* Dat er andere schade is ontstaan die niet gerelateerd is aan het productontwerp, de techniek, fabricagefouten of kwaliteitscontrole.
* Dat het defect is ontstaan door typische slijtage, overmatig gebruik, waterschade en schade als gevolg van extreme weersomstandigheden.