Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W
Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W

Cuisinier Deluxe Airfryer - Hetelucht Friteuse - 12 Liter/1600W

Cuisnier deluxe Airfryer mini oven voor 800 gram frites Inclusief: Bakplaat | Grillrooster | Snackverdeler | Toastrek 1600 Watt

Op een verantwoorde manier genieten van lekker eten? Dat kun jij nu ook in de praktijk brengen. Ook als je bewust omgaat met je voeding gun je jezelf af en toe iets lekkers. Met deze airfryer hoef je je niet meer schuldig te voelen. Frituren doe je namelijk heel makkelijk zonder vet met dit handige apparaat. Je eet zo 80% gezonder, dus de snackbar hoeft geen verleiding meer te zijn.
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 2. EAN/ISBN-13
  8711252138527
 3. Merk
  Cuisinier deluxe
107,00

Opties

 1. Voorraad
  3
 In winkelmandje
Product informatie:

Merk: Cuisinier Deluxe
Kleur: zwart
Frituren zonder vet!
Grilen, roosteren, opwarmen, bakken
Unieke hete lucht technologie
Snel frituren, bespaart 50% tijd en energie
Inhoud: 12 Liter
Incl. LED display
Incl. anti slip bodem
Incl. lekbak
Incl. klep greep
Incl. grill vork
Incl. rooster
Incl. timer: 0 tot 60 minuten
Incl. oververhittingsbeveiliging
Incl. handleiding in het Nederland, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans
Max. temperatuur : 220°C 
Min. temperatuur: 50°C 
Materiaal behuizing: kunststof 
Snoerlengte: ca. 1.2 meter
Voeding: 220V-240V / 50-60Hz
Vermogen: 1600 Watt 
Gewicht incl. verpakking: 8,5 KG
Afmetingen verpakking: ca. 41cm breed x 37cm diep x 42cm hoog
CE goedgekeurd
Garantie: 1 jaar

Schitterende hete lucht friteuse van Cuisinier Deluxe
Gezond, lekker en super eenvoudig in gebruik en tot 80% minder vet. Dat allemaal in een prachtig design!

Waarom een hete lucht friteuse?
Wil je graag gezonder snacken? Een hete lucht friteuse biedt uitkomst. Frituren met lucht; dat scheelt al gauw tot 80% vet. Makkelijk in gebruik en eenvoudig in onderhoud. Patat, kroketten, frikandellen, mini loempia’s … heerlijk!

Hete lucht friteuse: ook voor bakken, braden en grillen 
De hete lucht friteuse is veel meer dan een friteuse-nieuwe-stijl. Je kan er ook in bakken, braden en grillen. Het ene moment maak je knapperige frites en snacks, het andere moment vlees- en visgerechten of grill je een zoete aardappel.

Geen luchtjes, makkelijk schoonmaken 
Een oude friteuse stoot flink wat vetlucht uit die dan dagenlang blijft hangen in je huis. De hete lucht friteuse maakt korte metten met hinderlijke geuren. Na afloop zet je de onderdelen van je hete lucht friteuse gewoon in de vaatwasser. Schoonmaken is dus een eitje. Alleen maar voordelen. En dan nog dit: onze hete lucht friteuse ziet er ook goed uit! Logisch want wij houden van mooi.

De hete lucht friteuse is veel meer dan een normale friteuse
Eindelijk kunt u knapperige frietjes bereiden die van binnen zacht zijn, op een veel gezondere manier dan wanneer het gefrituurd word in vet of olie. De hete lucht friteuse bewijst dat een vermindering van het gebruik van vet niet ten koste van de smaak gaat. Integendeel. Het maakt gebruik van een draaiende opeenvolging van warme lucht stromen waarbij een de smaak behouden blijft en de buitenkant mooi krokant.

De hete lucht friteuse maakt gebruik van Air Technologie
Niet alleen frietjes maar tal van andere gerechten kunnen bereid worden in dit veelzijdige apparaat. Grillen van een kip is een fluitje van een cent. Heerlijke malse kip met een krokante huid. Ook opwarmen, bakken, braden en grillen is mogelijk met of zonder olie of vet. Ideaal voor de gezonde maaltijd! De bediening is eenvoudig en intuïtief.